Ξεκινά Την 1η Νοεμβρίου Το Νυχτερινό Τιμολόγιο Της ΔΕΗ.

Από την 1η Νοεμβρίου 2016 έως τις 30 Απριλίου 2016,  τίθεται σε ισχύ το οικιακό χειμερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Στα πλαίσια του προγράμματος από τις 2π.μ. έως 8π.μ. και από τις 3μ.μ. έως τις 5μ.μ. η χρεώσεις της κατανάλωσης ρεύματος γίνεται με μειωμένη τιμή από ότι τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

Οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα οικιακού νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο αρμόδιο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. έχοντας μαζί τους αντίγραφα λογαριασμού ρεύματος και αστυνομικής ταυτότητας , καθώς επίσης και αποδεικτικό   του ΑΦΜ και να καταβάλλουν στην συνέχεια τη συμμετοχή τους στις  δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεως συμμετοχής στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν ένα υποκατάστημα της ΔΕΗ για να υπογράψουν την σχετική σύμβαση προμήθειας ρεύματος έχοντας επίσης μαζί τους αντίγραφα  λογαριασμού ρεύματος και αστυνομικής ταυτότητας και αποδεικτικό   του ΑΦΜ.

www.halandriallilegiis.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου